VitaErect review

Vita Erect

VitaErect Bestellen

VitaErect ook wel VitaNU is een merk met verschillende productlijnen. Vitanu richt zich op de man en helpt bij ondersteuning bij het krijgen en behouden van een erectie en bij vroegtijdige ejaculatie. Ook kunt u bij dit merk terecht voor ondersteuning aan uw prostaat of vruchtbaarheid.

vitaerect, bestellen, libido verhogen

De producten:

VitaErect: Veel mannen gebruiken dit product bij het tot stand laten komen van een erectie. Hier kunnen mannen problemen bij hebben en de oorzaak is vaak van psygische en lichamelijke aard. ViteErect zorgt er onder andere voor dat er voldoende bloed naar uw geslachtsorganen stroomt.

Hoe kan VitaErect u helpen?

VitaErect zorgt ervoor dat er voldoende bloed naar uw geslachtsorganen kan stromen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke ingrediëntencombinatie. Het resultaat is een hardere erectie. VitaErectie maakt gebruik van natuurlijke bestandsdelen, hieronder de belangrijkste:

  • Maca dry Extract: een hoogwaardige voedingsbron uit Peru. Dit extract werkt potentieverhogend.
  • Muira Puama: dit bestandsdeel heeft een stimulerend effect en bevordert de erectie en het libido. Dit bestandsdeel is afkomstig uit de Braziliaanse regenwouden.
  • Ginkgo Extract (Japanse notenboom) en L-arginine: beiden ondersteunen de bloedtoevoer.
  • Guarana Extract: ook afkomstig uit Brazilie en heeft een zeer gunstig effect op het uithoudingsvermogen.

Gebruik:

U neemt tweemaal daags na de maaltijd een tablet in met voldoende water. 1 pot bevat 60 tabletten, dat is genoeg voor een hele maand. De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen van VitaErect bekend. Dit komt mede omdat het product voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.

Verpakking

1 pot bevat 60 tabletten en dat is genoeg voor een hele maand.

vitaerect, bestellen, libido verhogen
Lees ook de review van LibidoGold


Geplaatst

in

door

Tags: