Ervaringen

Een laag testosteron zorgt voor een verlaagd libido. Testosteron wordt in de teelballen aangemaakt en dit kan verminderen door stress, hormonen, slechte gezondheid, te weinig sporten, slecht eten. Door al deze facetten aan te pakken, en dat hoeft echt niet een change of life te zijn, al is dat natuurlijk wel het gene waar je uiteindelijk naar wilt streven. Buiten deze facetten zijn er ook speciale testosteron boosters. Deze boosters, vaak in pil of gel vorm, zorgen ervoor dat de testosteron productie omhoog gaat. Omdat het uit een pilletje gehaald moet worden is dit niet iets wat voor langer termijn gebruikt kan worden. Wel kunt u het een enkele keer gebruiken puur voor het in peil houden van het libido bijvoorbeeld.

Libido verhogen middels Testosteron Booster

Het libido verhogen met een testosteron gel of pillen is zeker mogelijk. Door de testosteron productie te verhogen, een stofje dat door de teelballen wordt aangemaakt en vele functies heeft voor het mannelijk lichaam zoals het libido maar ook zaadproductie en de vorm daar van. Indien u kiest voor het aankopen en proberen van testosteron boosters, dan kunt u het beste kiezen voor een Nederlands merk of een merk met een Europese goedkeuring. De reden hiervoor is dat andere merken zonder goedkeuring vaak ongelijkmatige ingrediënten bevat. Wat ik hiermee bedoel is het volgende, de ingrediënten en vooral ook de hoeveelheden daarvan komen vaak niet overeen met wat er daadwerkelijk in zit. En dat is de voornaamste reden waarom deze producten zeer schadelijk kunnen zijn. Het betreffen namelijk vaak effectieve middelen die zeker werken, dat is de reden waarom er niet geknoeid mag worden met de hoeveelheden. Hieronder enkele goede Nederlandse merken.

1. Libido XL: libido power is een product in pil vorm dat er voor zorgt dat uw libido direct omhoog gaat. Het product is expliciet voor mannen geschikt. Een doosje met 60 tabletten kost €52.00 euro. Gebruik: Neem 2 tabletten per dag in met voldoende water. Binnen enkele dagen merk je al dat de zin naar seks groter wordt. Aan het einde van de kuur zit je libido weer op een gezond tot hoger niveau.

libido xl, libido pil, libido verhogende middelen
Verhoog uw libido door middel van libido verhogende middelen.

2. Libidogold: Verhoogt het libido snel en effectief. Geschikt voor man en vrouw. Het belooft het volgende:

  • verhoging van verlangens naar seks bij man en vrouw
  • verlengt en versterkt het orgasme
  • garandeert een langdurige vrijpartij
  • geeft een energie boost waardoor het uithoudingsvermogen vergroot wordt
  • hardere erectie die tevens langer aanhoudt
Libidogold: Libido Verhogen
Libidogold: Libido Verhogen

3. Extreme Peniscrème: verhelpt u erectieprobleem door deze aan te pakken met een speciale crème. De crème zorgt ervoor dat u hardere en langdurige erecties krijgt. Het product bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en zal de huid niet schaden. Gebruik: de crème minimaal 10 minuten van te voren aanbrengen en deze goed in masseren. Wacht daarna ongeveer 5 minuten zodat de crème goed intrekt. Door middel van de bekende masseer techniek de Jelqing methode zal de crème nog effectiever zijn werk doen. Kosten voor 1 tube (50ml) zijn €27.50 euro.

extreme penis creme, penis creme, grotere penis, harde penis
Extreme Penis Crème: Voor een hardere en Grotere penis