Libido vrouw verhogen

Last van een verlaagd libido? Dan kun je er nu wat aan doen! Een laag libido wordt veelal veroorzaakt door verschillende oorzaken die op hetzelfde moment op komen spelen. Denk aan stressvolle situaties, vermoeidheid, ongezonde levensstijl, roken, frequent drinken van alcohol, te weinig bewegen, lichamelijk klachten en ziektes. Libido verhogen doe je zo!

Libido verhogen

Om een hoger libido te krijgen kun je veel dingen doen. Zo kun je libido verhogend voedsel gaan eten, meer gaan bewegen, rituelen verzinnen om in de stemming te komen of om erover te praten met je partner. Wanneer je relatie eronder lijdt, kan dit het herstelproces alleen maar bemoeilijken. Erover praten en kenbaar te maken dat je er iets aan wilt doen, kan heel positief zijn, zowel voor je gemoedstoestand als voor het verhogen van je libido.

Libido verhogend eten

Door middel van het eten van libido verhogend voedsel kom je al een heel eind. Je hebt vast wel eens gehoord dat oesters je seksdrift positief beïnvloeden. Dat geldt eigenlijk voor alle vette vis. Wanneer je twee keer in de week vette vis gaat eten, kan dit heel bevorderlijk zijn voor je libido. Wat ook bevorderlijk werkt is over het algemeen gezonder gaan eten. Denk hierbij aan het nuttigen van meer groente en fruit, en door de minder goede dingen te laten staan. Denk aan suikers, vlees en frisdranken. Vervang dit voor water met citroen, tussendoortjes met minder suiker en kies eens voor vleesvervangers of zet een keer iets vegetarisch op tafel.

libidopower-libido-power-libidopower-bestellen-verlaagd-libido-libido-verhogen


Geplaatst

in

door