Libido verhogen vrouwen in de overgang oplossing

Libido verhogen vrouw overgang

Libido verhogen vrouwen – Vroeger werden vrouwen in de menopauze raar aangekeken als ze nog zin hadden in seks. Nu de vrouw immers geen kinderen meer kon baren waren het seksloze wezens geworden. Tegenwoordig zijn vrouwen niet meer van plan om hun seksleven op te geven, ook al zijn ze in de menopauze of daarna. Wel hebben vrouwen in de overgang te kampen met problemen op seksueel gebied. Ze kunnen last krijgen van stemmingswisselingen, depressies, opvliegers en vaginale droogheid. Dit maakt geslachtsgemeenschap pijnlijk. Het is dus niet zo raar dat vrouwen in de overgang hun zin in seks verliezen. Gelukkig kan er veel gedaan worden om het libido te verhogen van een vrouw in de overgang.

libido verhogen vrouwen, hoger libido vrouw
libido verhogen vrouwen, hoger libido vrouw

Wat zorgt voor een afnemend libido in de overgang?

Het libido van de vrouw kan tijdens de overgang dalen tot een heel laag niveau of zelfs verdwijnen. Er zijn vrouwen die een afkeer ontwikkelen tegen seks, ook als ze vroeger seksueel erg actief waren. Omdat er niet over gesproken wordt worden vrouwen hier vaak door overrompeld. Sommige vrouwen willen nog wel seks, alleen kunnen ze er niet meer zo van genieten als ze vroeger deden. Dat het libido lager wordt heeft te maken met het niveau van progesteron, oestrogeen en testosteron tijdens de overgang.

De hormonen tijdens de menopauze

Al deze hormonen spelen een belangrijke rol in het ontstaan van het seksueel verlangen. Zo zorgt oestrogeen ervoor dat je gevoeliger bent tijdens de geslachtsgemeenschap. Progesteron zorgt ervoor dat je libido op peil blijft en testosteron verhoogt de seksuele lust en zorgt ervoor dat je vagina vochtig blijft. Als al deze hormonen afnemen tijdens de overgang, verlies je ook het verlangen naar seks. Tegenwoordig zijn er veel middelen op de markt die het libido weer verhogen, zoals pillen die de zin in seks doen toenemen, maar ook bijvoorbeeld diverse soorten glijmiddelen. Dit kan het libido verhogen van een vrouw in de overgang. Bestel daarom vandaag Chocostimula de libido verhogen vrouwen oplossing


Geplaatst

in

door