Libido verhogen vrouw

libido verhogen vrouw, libido pil voor vrouwen

Er zijn genoeg manieren en middeltjes om het libido van de man te verhogen. Het internet staat er vol mee. Echter is er maar weinig bekend over het libido van de vrouw. Want hoe vaak hoor je de kreten van mannen wel niet, dat zijn vrouw weer eens geen zin had. Vrouwen hebben namelijk over het algemeen meer te kampen met een laag libido dan dat mannen dat hebben. Des te meer reden om eens wat informatie te verschaffen over het libido van de vrouw.

Voedingswaren die een libido verhogende werking bevatten

  1. Pinda’s en noten: staan erom bekend dat ze opwinding vergroten.
  2. Bruine rijst: gemakkelijk te combineren met het avondeten. Bruine rijst zorgt ervoor dat negatieve gevoelens verminderen.
  3. Avocado: erg lekker als lunch en heeft als eigenschap het plezier in seks te vergroten
  4. Bananen: bananen staan erom bekend dat ze goed werken tegen stress en stressvolle situaties. Ook krijg je er een energieboost van
  5. selderij: een erg lekkere groente die vaak door soep gegeten wordt. Selderij bevat andosterone, dat is een mannelijk hormoon waar vrouwen enorm opgewonden van kunnen raken
  6. Vijgen: vijgen geven energie en vergroten je uithoudingsvermogen. Dit komt omdat ze aminozuren bevatten
  7. Oesters: welbekend en niet zomaar zonder reden. Oesters zijn namelijk rijk aan zink dat het hormoon testosteron aanmaakt
  8. Koffie: voor extra energie en pit waardoor je de vrijpartij zeker fysiek aan kunt

Oorzaken laag libido vrouw

De oorzaken van een laag libido liggen in vaak de simpelste dingen. Denk aan teveel stress. Bijvoorbeeld door werk en/of kinderen. Een slechte conditie of ziekte. Hieronder valt ook de griep. Maar de grootste oorzaak van een laag libido bij vrouwen is depressiviteit. En dat is wel heel vervelend want hoe kom je daar van af. Uiteraard kan een bezoekje aan de huisarts geen kwaad en is dat een heel goed begin. Wat je ook kunt doen is vaker leuke dingen ondernemen. Of althans dingen waar jij vrolijk en blij van wordt. Dit kan een wandeling door het bos zijn, een rondje joggen, afspreken met een vriendin en noem maar op. Hieronder enkele tips die je zin in seks behoorlijk kan laten verbeteren.

libido vrouw verhogen, laag libido vrouw

Tips voor een hoger libido

Ga sporten. Dit hoef je niet gelijk heel extreem aan te pakken. Maar begin eens 1 of 2x per week met een workout. Dit pak je als volgt aan. Trek er van te voren een uur voor uit. Zet dit in je agenda en houd daar rekening mee. Pak je laptop erbij en surf naar youtube. Bekijk een aantal filmpjes over Yoga, ab work-out. De work-outs van Jillian Michaels is een absolute aanrader! Kies een workout voor beginners en ga ermee aan de slag. In het begin zul je de work-out niet kunnen bijhouden, laat je hier niet door demotiveren. Dat gebeurd namelijk bij iedereen en daar is niks mis mee. Je lichaam moet namelijk wennen aan deze activiteiten. Je zult spieren voelen waarvan je in eerste instantie niet wist dat je ze had. En last hebben van erge spierpijn zit er helaas ook bij inbegrepen. Echter geeft zo’n workout je wel energie en kracht waardoor je negativiteit kunt loslaten en weer lekker kunt ontspannen. Dit geeft 100% een boost aan je seksleven en je zult merken dat je libido omhoog vliegt.

Meer groente en fruit eten. Het kan zo zijn dat je al drie stuks fruit op een dag eet en 200g groente. Misschien niet. Dan is het aanbevolen om dit wel te gaan doen. Eet het liefst meer dan drie stuks fruit op een dag. Fruit en groente doen jou lichaam heel veel goeds. Eet minder suiker. En je zult binnen enkele dagen al verschil merken. Dat mag misschien allemaal wel wat zweverig klinken, maar nadat je dat echt hebt toegepast zul je het verschil vanzelf merken.

Bovengenoemde componenten zorgen er wel voor dat je je levensstijl iets moet aanpassen. Ben je hier nog niet aan toe of zoek je een middel dat je erbij kunt nemen. Dan is Libido Gold een goede oplossing. Dit is een libido verhogend middel geschikt voor zowel man als vrouw. Het middel werkt als volgt: je neemt twee maal daags 1 tablet in. Een potje libido gold bevat 60 pillen. Je kunt dit als een soort van kuur beschouwen. Echter heeft dit middel een groot voordeel. Het bestaat namelijk voor 100% uit natuurlijk ingrediënten.

Lees hier ervaringen en meer informatie over libido gold of klik op onderstaande banner om het product direct te bestellen.

Libidogold: Libido Verhogen
Libidogold: Libido Verhogen

review libido power, libido pil vrouw