Laag testosteron testosterongehalte verhogen

Mannen met een laag libido zijn vaak ongelukkig, dit blijkt uit recentelijk onderzoek. Dit komt voornamelijk omdat mannen met een laag testosteron gehalte geen goed seksleven hebben. Hierdoor worden ze ongelukkiger en gaan ze minder blij door het leven. Gelukkig hoef je niet bang tw zijn als man zijnde, er zijn namelijk een aantal onderzochte methodes die een positief effect hebben op je testosteron aanmaak. Hierbij dan ook tips voor libido verhogen man.

laag testosteron
laag testosteron

Gebruik een testosteron booster

De testosteron booster is de meest snelle manier om aan testosteron te komen, door een kuur te volgen kun je er voor zorgen dat je lichaam zelf weer testosteron aan gaat maken. Zo krijg je dus meer libido, zonder dat je anabolen en andere ongein moet nemen. Dit is dan ook de meeste snelle tip die we kunnen geven om je testosteron te verhogen. Een goed product om eens naar te kijken is Libido XL. Deze pil heeft veel beoordelingen op zijn naam staan en veel mensen geven aan dat het voor hun bijzonder goed werkt.

Relax en ontspan

Een andere optie die je kunt overwegen is om te relaxen. Het blijkt namelijk dat een gestrest leven zorgt voor een lager libido, dit komt door het cortisol niveau in je lichaam. Neem dus eens een keer wat dagen vrij en breng wat tijd door met je vriendin. Deze zal dit natuurlijk super leuk vinden, en daarnaast zorg je er ook nog eens voor dat je je testosteron verhogen kunt.

libido verhogen - libidopil - libido xl

Laag testosteron – Eet gezond

Mensen met een gezond dieet hebben een betere hormoon balans in hun lichaam zitten. Dit komt omdat je door een gezond en gevarieerd alle bouwstenen hebt die je lichaam nodig heeft om te gebruiken voor de aanmaak van meer libido. Eet dus veel eiwitten en laat de groenten niet altijd links liggen. Het is echt een van de beste stappen die je kunt volgen om je testosteron te verhogen. Pak dus eens wat kwark met nootjes en honing, super lekker en daarnaast veel beter dan friet en een frikandel.

Ga bewegen

Beweging is goed voor de mens, dit hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Maar goed bewegen kan ook nog eens zorgen voor meer libido, en dan in het bijzonder krachttraining. Het blijkt namelijk dat dit het meest positieve effect heeft op een goede hormoon aanmaak. Door de aanmaak van nieuwe spieren komt je lichaam in een soort overdrive te staan. Het testosteron giert dan echt door je lijf, je libido zal verhogen. Waarschijnlijk zal je partner niet klagen als je wat langer bezig bent met sporten in de week


Geplaatst

in

,

door