Je Libido Verhogen

Minder zin in seks is vaak een symptoom van een lagere Libido, wat doe je eraan?

Je Libido Verhogen is het begin van een gelukkiger leven.

libido verhogen vrouw, libido pil voor vrouwen

Je Libido Verhogen ook in elke gezonden relatie zijn er perioden dat er bijna geen vorm van seks of erotiek voorkomt. Dit is eigenlijk heel normaal. Natuurlijk is het lang niet altijd het geval dat de vrouw geen zin heeft in seks, zoals het verhaal heel vaak naar buiten wordt gebracht. Uit meerdere studies blijkt dat ruim 25% van alle mannen een laag / te laag libido hebben. Dit lage libido zorgt dat mannen op bepaalde momenten in hun leven gewoon weg weinig tot geen zin in seks hebben.

De oorzaken van een lager libido? Hoe kun je een laag libido verhogen? Onderstaand een duidelijk overzicht van alle mogelijk oorzaken van een  laag libido en de mogelijke oplossingen.

1. Je Libido Verhogen, Stres, spanning en vermoeidheid

Lichamelijk uitputting, Geestelijke vermoeidheid zijn een belangrijke oorzaak voor een laag libido. Ook door stres, spanningen op de werkvloer of financiële zorgen is er vroeg of laat enkel nog behoefte aan rust en slaaptijd. De lust en het verlangen naar erotiek en seks verdwijnt in deze periode meestal helemaal. Gelukkig geld dit niet voor alle mannen, er zijn ook veel mannen die dergelijke problemen juist met extra veel seks kunnen opvangen en herstellen.

2. Het ontbreken van zelfvertrouwen of een negatief zelfbeeld

Natuurlijk is een positief zelfbeeld je eigen in je nopjes voelen erg belangrijk voor een succesvol en gelukkig sexleven. Wanneer en man lekker in zijn vel zit, in zowel zijn thuis als ook werk situatie, geen financiële problemen heeft en het met zijn  kroost ook allemaal goed gaat dan zal zijn relatie alsook zijn liefdesleven vaak geen enkele problemen hebben. Vallen 1 of meer van deze aspecten weg, dan kan een man zich vrij makkelijk een negatief zelfbeeld gaan kweken, wat leid tot onzekerheden.

en problemen in het liefdesgebied. Ook kan een partner met een erg kritische blik op zijn man een enorm negatieve uitwerking hebben op de andere aspecten. Daarom is een wederzijds respect en inzicht erg belangrijk.

3. Ieder persoon heeft een verschillende mate van Seksuele behoefte

Bijna elke man heeft een andere mate van lust, zo wil de ene man het bijna 3 a 4 keer per week doen, waar andere mannen met slechts 2x per week hartstikke gelukkig zijn. Wanneer de man en vrouw qua behoefte niet helemaal op elkaar aansluiten wat overigens vaak voorkomt. Kan dit ook een reden zijn voor een ontwricht sexleven. Het verschil in libido kan hierdoor tot hevige problemen leiden. Cru gezegd kun je er natuurlijk niks aan veranderen.

4. Sommige mannen hebben nooit zin in sex

Het komt veel vaker voor dan je denkt. Veel van deze mannen hebben in hun jeugdige jaren nare of traumatische ervaringen mee gemaakt, waardoor zij zich heel moeilijk op seksueel gebied open kunnen stellen. Waardoor ze heel veel van hun vrouw kunnen houden maar eigenlijk nooit zin hebben in seks.

5. Door lichamelijk gebreken zoals Ziekten en aandoeningen

Er kunnen ook heel veel andere redenen zijn waardoor een man niet tot weinig zin heeft in sex denk aal Zwaarlijvigheid, Obesitas of Suikerziekte. Ook is een te hoge bloeddruk of tre hoog cholesterol een reden waardoor het lichaam en geest de prikkels voor Seksualiteit enorm onderdrukken. Mannen met één van de bovenstaande problemen hebben last van lustonderdrukking.

Mannen met heel veel pech in het leven, door het oplopen van kanker, chronische aandoeningen of hart en vaat ziektes hebben over het algemeen ook veel minder zin in erotiek en seks. Dit omdat zij veel sneller vermoeid ervan raken en mede hierdoor ook een stuk onzekerder zullen worden. Ook hebben deze ziektes een negatieve invloed op het seks verlangen en zal het libido bijna onmeetbaar laag worden.

Verder kunnen andere problemen zoals epilepsie tot weinig seks en lust leiden, gezien ze de hormoon spiegel en balans blijvend in de war schoppen.

6. Het drinken van teveel alcohol

Het drinken van alcohol kan wel heel gezellig zijn, het is verslavend en zorgt hoe dan ook voor een verlaagd Libido indien je veel te veel drinkt. Dit betekend dat een teveel aan Alcohol je libido beetje bij beetje lager en lager zal maken. Het met mate drinken van Alcohol is daarom een must, tenslotte wil je niet dat jou sexleven eraan kapot zal gaan.

7. Een lager libido door medicijnen 

Veel medicijnen zoals Antidepressiva, of sterkere verdovende medicatie zorgen voor een sterk verminderd libido. Ook zal je libido enorm kelderen wanneer je een te hoge bloeddruk hebt, of wanneer je medicatie tegen HIV moet slikken om gewoon weg te overleven. Ernstige blijvende verstoringen in het sexleven tussen de man en vrouw zijn hiervan helaas vaak het resultaat.

8. Lang niet genoeg testosteron in het mannelijke lichaam

Het sexhormoon testosteron is de belangrijkste spil in het seksueel verlangen van de man. Een te kort zorgt op langer termijn voor een laag libido. Ruim 10% van alle mannen tussen de 30 en 70 jaar kampen met een te laag testosteron level wat kan leiden tot een veel te laag libido Mede omdat het testosteron vanaf je puber jaren alsmaar blijft dalen kan dit bij een stijgend percentage mannen tot problemen leiden.

Gelukkig zijn er nu methodes om je testosteron oftewel je Libido level te verbeteren of anders gezegd aan te vullen.  O.a. uw dokter kan u hormoon injecties geven, eventueel patches. De belangrijkste oorzaak van een verlaagd libido/testosteron is een te dikke buik. Het buik vet heeft namelijk erg negatieve invloed op de testosteron spiegel. Je kunt dus zelf je testosteron spiegel verbeteren door streng op je voeding te letten en elke week meerdere keren te gaan sporten. Wie weet neemt je lust naar seks binnen enkele weken weer grandioos toe.

Roderick (53):” Ik voelde mij al een hele poos erg down en in een neerbuigende spiraal beland. Soms zelfs depressief of tenminste enorm negatief. Seks was ook absoluut waar ik niet aan wilde denken, ik had er gewoon geen zin meer in. 

Gelukkig heb ik op aandringen van een hele goede vriendin een kliniek bezocht, en wat naar voren kwam, waas dat mijn testosteron spiegel veel te laag was. Door middel van  enkele medicijnen heb ik deze spiegel in een korte periode weer behoorlijk op weten te krikken. Vandaag de dag voel ik mij een stuk gelukkiger. Voor het onderhoud van mijn hormoon spiegel gebruik ik nu Larger Penis creme, hierdoor zal mijn hormoon spiegel dus ook mijn zin in seks blijvend enkel maar toenemen. Het leven is nu weer enkel genieten!

9. Je dopamine-niveau is veel te laag

Seks en het verlangen erna ontstaat natuurlijk door prikkels tussen uw lichaam en uw hersenen, dus ook de huishouding van alle stoffen in uw hersenen zijn van groot belang. In de hersenen is de stof Dopamine wat fungeert als een neurotransmitter waarmee alle zenuwen in het lichaam kunnen communiceren.

Juist voor de drang naar seks, alle erotische verlangens is een daling van het Dopamine gehalte funest voor het verliezen naar al deze aspecten. Ook kan een te laag dopamine gehalte zorgen voor een lager libido niveau. Gezien het mannelijk libido nauwen samenhangt met het verlangen naar seks, moeten mannen hier dus extra voorzichtig mee omgaan, of de bijwerkingen kunnen extra hard toe treden.

10. Erectiestoornis – Je Libido Verhogen

Natuurlijk is het overduidelijk dat een man met een erectie stoornis vroeg of laat niet meer wilt vrijen met zijn partner. Omdat deze groeiende groep mannen juist op dit gebied erg onzeker worden kan dit op alle andere vlakken aan zijn sociale leven bijten, waardoor hij zich eigen niet meer kan vertrouwen wat leid tot blijvende faalangst. Door deze stoornis neemt het verlangen naar gemeenschap dus af, het doorbreken van deze cirkel is vaak niet zo makkelijk.

Gelukkig zijn er nu enkele middeltjes om dit toch te doorbreken. Zo heb je o.a. erectie stimulerende middelen, penis vergrotende pillen, en diverse handige middeltjes om alles net iets spannender te maken, zodat je met de bagage van een erectie stoornis toch een stuk beter uit de erff zult komen om je faalangst te overwinnen.

11. Mannen kunnen last hebben van een drang naar prestatie – Je Libido Verhogen

Ruim de helft van alle mannen hebben zeker op gebied van erotiek de sterke overtuiging dat ze zich moeten bewijzen, naar zowel hun partner maar nog veel meer voor hun zelf.. Deze mannen hebben het idee dat hun partner enkel naar enorm goede seks verlangt.

Gezien zij het voor hun zelf nu heel moeilijk maken, kan het dan vroeg of laat ook helemaal mis gaan. In plaats van een fijne ontspannen gemeenschap wordt het een heftige periode vol met spanningen, irritaties en alles behalve waar het eigenlijk om zou moeten draaien. Zoals ook al eerder aangegeven kan dit wederom leiden tot faalangst. Ook hiervoor zijn diverse middeltjes om als man net iets meer te relaxen en te zorgen dat zijn prestaties in bed een stuk hoger zullen zijn. Waardoor de relaxte sfeer weer de overhand kan nemen.

12. Niet genoeg variatie kan vervelen

Hoe ouder je wordt, hoelang je al met je partner vrijt. Er komt in elke relatie een periode dat je echt aan je sexleven moet gaan sleutelen. Doe je dit niet, dan zul je elkaar niet meer zo geweldig aanvoelen, tenslotte moet de één de ander opwinden  waarna je pas kunt vrijen. Wij adviseren daarom om een gevarieerd sexleven erop na te houden. Probeer eens iets nieuws uit. Of bestel eens een spannend Seks speeltje. Kortom wanneer je merkt dat jij of je partner minder presteert in bed, dan is een extra gevarieerde vorm van seks bedrijven de oplossing. Natuurlijk kun je het ook net wat extra spicy maken door sexprikkels extra op te wekken middels penis of vagina crèmes.

13. Relatie problemen, irritaties of initiatief weigeren -= Je Libido Verhogen

Een relatie op een goede manier onderhouden is natuurlijk niet altijd zo makkelijk, irritaties, ruzies’en langdurige onenigheden kunnen in iedere relatie voorkomen. Vaak zal een ruzie ook onder de lakens verder gaan. Denk maar aan het niet initiatief nemen om weer eens te gaan vrijen.

het niet willen verwennen van de ander om, toch nog even jou partner dwars te zitten. Meestal komen deze kleine problemen wel goed. Maar steeds vaker leid dit tot totale relatie ontwrichtingen. Waarbij jezelf of u partner langdurig op o.a. seksueel gebied eronder gaat leiden. Het niet meer willen vrijen kan daar een gevolg van zijn.

Het afwijzen om te willen vrijen ook. Kortom er zijn veel redenen waarom vooral mannen hierdoor niet meer willen of kunnen vrijen met hun partner. Een bezoek aan een relatie therapeut kan hier natuurlijk een oplossing voor zijn.

14. De man moet voor de vrouw zorgen

Indien je partner mogelijk ernstig en langdurig ziekt is, dan zal de man voor de vrouw moeten zorgen, hierbij wordt seks een onderliggend belang. Na een langere periode zal de drang naar seks met de partner helemaal verdwijnen, wil je de zijn lust naar seks niet helemaal verliezen dan zoekt hij zijn heil op het internet. Via tubes of contact advertenties sites. Maar dit is een punt wat wij niet gaan behandelen.

15. De partner minder aantrekkelijk gaan vinden – Je Libido Verhogen

Ooit was iedereen hartstikke verlieft. Je hield van elkaars lichaam, maar soms door domme pech, kan het lichaam van je partner natuurlijk enorm verminkt raken denk aan, een amputatie, een gebeurtenis waardoor je op seks gebied bijna niks meer voor elkaar kunt betekenen. Ook vinden steeds meer mannen het dikker worden van de vrouw een grote afknapper. Gezien in hun optiek al de andere vrouwen er wel mooi en slank bij blijven lopen. Echter hangt het dikker worden van de vrouw vaak samen met het gevoel dat hun man niet meer zoveel om haar schoonheid geeft. Natuurlijk is dit niet waar, er kunnen heel veel redenen hiervoor zijn.

libidopower-libido-power-libidopower-bestellen-verlaagd-libido-libido-verhogen

16. Indien er geen wederzijdse seksuele klik aanwezig was

Vooral in relaties waarbij de vrouw bijna nooit het initiatief nam om te  vrijen, betekend dit vaak dat op latere leeftijd, de drang van deze vrouwen helemaal weg zal blijven. Deze vrouwen hebben daarom geen zin meer om met de man te vrijen. Een middeltje ter verhoging van de vrouwelijke libido is dan echt een aanrader.

17. Het niet durven delen van Fetisjen en Seks fantasieën – Je Libido Verhogen

Lang niet alle mannen delen hun werkelijke verlangen naar specifieke seks. Zelfs naar 20 jaar samen zijn schamen ze zich er nog altijd voor. Deze seks behoeften hoeven lang niet altijd extreem te zijn, maar meestal zijn ze enkel bang dat het niet goed in hun huidige sexleven zullen vallen of verkeerd in de smaak zullen vallen. Ook komt het veel voor dat men wel met regelmaat vrijt maar dat men toch niet helemaal gelukkig zal zijn. De beleving van de seks is bij deze stellen niet verenigbaar. Het open willen stellen of het toch met mondjes maat uitproberen en vertellen over hun seksuele verlangens is de beste oplossing. Vaak kunnen hulpmiddelen als crèmes voor spanningen op te wekken. Speeltjes voor extra afleidingen en dergelijke een goede positieve rolspelen.

18. Negatieve effect van internet porno

Het internet echt helemaal vol, praktisch iedereen met welke erotische fantasie dan ook kan zich helemaal verliezen in alle verleidingen, filmpjes en alle mannen en vrouwen die allemaal hun seksualiteit om 1 van de 1001 redenen wilt delen. Het klinkt alsof er enkel voordelen aan seksualiteit via het internet ten grondslag liggen. Echter is het tegendeel waar. Internet porno is enorm verslavend. Het teveel consumeren van internet porno kan een relatie op praktisch alle vlakken om zeep helpen.

De drang naar gemeenschap met de partner of de intensiviteit hiervan kan ernstig afnemen. Veel vrouwen worden hier ook erg onzeker van gezien zij in hun optiek nooit kunnen concurreren met al het moois wat het internet te bieden heeft.  Een verbod op internet porno is absoluut niet de oplossing. Wij adviseren dan ook dat alle stellen met dergelijke problemen gewoon afspraken maken over de mate van consumptie op het internet. Gebeurd dit te samen of laat men elkaar alleen op dit vlak. Ook kunnen de verborgen verlangens met regelmaat even opnieuw besproken worden, zodat “de internet porno” nooit de liefdes relatie kan verpesten.

Wat is de oplossing voor een hoger libido?

Bovenstaand heeft u heel veel oorzaken en gevolgen voor een lager of verdwenen verlangen naar seks gelezen. Natuurlijk is er voor elke oorzaak een oplossing. De oplossing kan gezocht worden in de vorm van therapie. Echter lost dit het probleem van een te lage testosteron spiegel niet op. Hiervoor kun je eventueel wel langs je huisarts. Ook kun je je verlangen naar seks een enorm boost geven, door erectie stimulerende crèmes.  Clitoris stimulerende middelen, het spannender maken van je sexleven middels erotische toys. Etc.!

Zoals je al merkt heb je jou sexleven echt zelf in de hand. Behandel jou partner daarom altijd met veel respect. Probeer altijd enorm open te zijn ook over jou stille verlangens zodat je net als Wij een gelukkig en lange relatie hebben met een hele hoop liefde en eerlijke seks.

Totslotte

Je Libido Verhogen – Ongeacht de oorzaak, over je seks problemen praten is vaak de eerste stap naar een gezonde oplossing.  De les leert hoe minder seks, hoe minder drang, hoe meer potentiele relatie problemen, dit wil je toch niet!
In je relatie draait het allemaal om een perfecte Chemie tussen de 2 liefdes partners. Neemt deze Chemie af dan zal ook het sexleven hoe dan ook tot minder goed gevoel leiden. Duurt deze neerwaartse spiraal dermate lang dan is het ook steeds lastiger om hier weer uit te komen. Door de problemen tijdig te bespreken kun je een mindere of zelfs uitblijvende drang naar gemeenschap met elkaar voorkomen. Maak het bespreekbaar!

Heb je in jou relatie last van één van de bovenstaande aspecten. Maak het bespreekbaar en maak samen de keuze zodat je er over enkele maanden weer samen om kunt lachen! Je gelukkig voelen begint met een gelukkig leven samen met je partner. Een goede klik en goede band in de slaapkamer hoort hier zeker bij.

Handige links:
Erectie stimulerende crème
Erectie vergrotende pillen
Clitoris stimulerende crème
Seks Speeltjes met korting
Je Libido Verhogen