Hoe verhoog ik mijn libido?

Het verhogen van je libido

Hoe verhoog ik mijn libido? – Praten over een laag libido is niet voor iedereen even makkelijk. Toch zijn er veel manieren om je libido een boost te geven. Seks is erg gezond voor lichaam en geest. Sommige mensen hebben er echter korte of langere tijd geen behoefte aan. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen en het heeft niet altijd een psychische oorzaak. Regelmatig seks zorgt voor minder stress, de endorfines die worden aangemaakt hebben een rustgevende werking en het zorgt voor een betere doorbloeding in je lichaam. Uit onderzoek blijkt dat mensen die singel zijn jonger sterven dan mensen die getrouwd zijn.

Oorzaken van een laag libido

Een laaglibido pil bestellen, libido pillen libido kan meerdere oorzaken hebben. Vaak wordt er eerst gekeken naar lichamelijke oorzaken, zoals een bepaalde ziekte of een ongezonde levensstijl. Ook psychische klachten kunnen de oorzaak zijn van een laag libido. Mensen met depressies hebben vaak geen behoefte aan seks. Dit zou ook kunnen komen door de bijwerkingen van medicatie. Bij vrouwen speelt vaak de menstruatiecyclus een grote rol. In de periode van de ovulatie is het libido hoger dan de weken erna. Bij oudere vrouwen kan de menopauze een negatief effect hebben op het libido. Libido verhogen kan heel simpel zijn.

Hoe verhoog je het libido?

Je libido verhogen kan door te zorgen voor een gezonde levensstijl. Gezond eten, regelmatig sporten en stress zoveel mogelijk vermijden. Een goede nachtrust is ook erg belangrijk. Als je lichaam gezond is zal je libido ook verhogen. Daarnaast zijn er natuurlijk heel wat lustopwekkende voedingsmiddelen, het zogenaamde afrodisiacum. Dit zijn echter wel korte termijn oplossingen. Hetzelfde geldt voor lustopwekkende voedingssupplementen en middelen. Beter is om toe te werken naar een gezond lijf en een gezond seksleven.

Kortom ga niet bij de pakken neerzitten. Je libido is zeker te verhogen. Je pret in de slaapkamer zal dan wederom stijgen. Ook neemt je zelfvertrouwen weer toe. Be happy!


Geplaatst

in

door