Hoe libido verhogen

Hoe libido verhogen – wanneer je merkt dat je libido aan de lage kant is, dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk iets aan doen. Een verlaagd libido komt bij iedereen in z’n leven wel een keertje voor. Er is ook verder niets raars aan en vaak overkomt het je zonder dat je er überhaupt weet van hebt.

Een laag libido kan veroorzaakt worden door verschillende punten. Denk aan stress, vermoeidheid, slechte relatie, lichamelijk klachten, verminderende gezondheid en noem maar op. Het is lastig om hier iets aan te doen, omdat je vaak niet weet wat de oorzaak bij jou precies is.

Libido verhogen doe je zo

Verhoog je libido op een gezonde en effectieve manier. Volg onderstaande tips op voor een snelle stijging van je libido.

  • Beweeg meer: in Nederland beweegt men over het algemeen veel te weinig. Geadviseerd wordt om ten minste 30 minuten op een dag intensief te bewegen. Hoe je dit in vult is jouw keuze. Denk aan hardlopen, snel wandelen, huishouding zoals stofzuigen of dweilen, sporten in wat voor vorm dan ook. Zolang je het maar 30 minuten intensief doet.
  • Libido verhogend voedsel: wist je dat je door middel van eten ook je libido kunt verhogen. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die een zeer positieve werking hebben op het libido. Dit zijn alle vette vissoorten, (rauwe) cacao, fruit en groente.
  • Libido kuur: een libido verhogende kuur zorgt ervoor dat jouw libido weer hersteld wordt. Wanneer je dit neemt in combinatie met goede voeding en voldoende beweging, dan zul je al heel snel resultaat boeken.

Geplaatst

in

door