Hoe kan ik mijn libido verhogen?

Om antwoord te geven op de vraag ‘Hoe kan ik mijn libido verhogen’, is het wellicht eerst handig om te weten waardoor een lager libido ontstaat. Er is vaak niet één eenduidig antwoord dat een daling in het libido verklaart. Vaak heeft het namelijk te maken met meerdere oorzaken tegelijk. Denk hierbij aan vermoeidheid, stress, voor een langere periode ongezond eten, te weinig bewegen, lichamelijk oorzaken zoals ziekten en pijntjes enzovoort.

Als eerste tip wil ik je dan ook meegeven om te bekijken wat er bij jou precies aan de hand is en/of je hier iets in kunt veranderen. Wanneer je hierin iets verandert, dan behaal je voor lange termijn zeker resultaat.

Hoe libido verhogen
Hoe libido verhogen

Hoe libido verhogen?

Libido verhoging – Om direct je libido te verhogen moet je een aantal dingen doen. Hieronder een stappenplan:

  • Zorg voor voldoende tijd te samen met je partner. Het is belangrijk om een goede sfeer te creëren. En een vast ritueel te verzinnen om in de stemming te komen. Wanneer je dit vaker herhaalt dat zul je zien dat je lichaam zich daarop aanpast.
  • Rust goed uit zodat je je niet meer zo snel moe voelt. Wist je dat je voor moeheidsklachten ook naar de huisarts kunt?
  • Eet gezond en beweeg iedere dag: ooit van libido verhogend voedsel gehoord? Hier vallen de volgende voedingsmiddelen onder. Chocolade met 75% cacao, vette vis zoals zalm, haring, ansjovis enzovoort. Ook groente en fruit maar ook gember en knoflook hebben een libido verhogende werking.
  • Beweeg iedere dag tenminste 30minuten achtereen intensief. Voordat je de slaapkamer induikt, kan het ook helpen om van te voren nog even op je plaats te gaan hardlopen voor bijvoorbeeld een minuutje.
  • Libido pil: een libido pil wordt meestal verkocht in kuurvorm van in totaal 30 pillen, dit is een soort maand verpakking. Dit neem je dan ook één hele maand iedere dag in, op deze manier breng je je libido weer op peil.

Opzoek naar goede libido verhogende middelen?

Neem dan eens een kijkje bij deze bekende webshop:


Geplaatst

in

door